Nog 4 Nachtjes
Blijf op de hoogte en volg Yoeri
16 Augustus 2012 | Nederland, Leidschendam
Ik heb toch maar een waarbenjijnu.nl aangemaakt. Mocht ik namelijk nog eens wat meemaken en het de moeite waard vinden om dat met jullie te delen, dan zal ik dat hier vermelden.
Mocht je het nog niet weten ik ga een half jaar naar Osnabrück om daar Bier te drinken en Bratwurst te eten=D en ojaaaha ook nog iets van studeren. Te beginnen met een Duits taalcursus, gevolgd door een studie Lebensmittelproduktion. Dinsdag 21 augustus begint het feest, met een test voor mijn huidige Duits niveau. Dus dass soll woll gut kommen.
Uiteindelijke hoop ik eind januari terug te komen met een hoop nieuwe kennis, leuke ervaringen en goede verhalen.
Vorige week heb ik mijn kamer in Osnabrück al bezocht, hij is klein maar fijn. Er zit ook een wastafel in, altijd handig voor de zaterdag en zondag ochtend(A)
Ik zal ook nog regelmatig terug komen naar Nederland, want jullie kunnen natuurlijk niet zonder mij en ik niet zonder jullie en zonder mijn “uch, uch uch” mijn moedertje “uch, uch uch”. (slijm slijm, kwijl kwijl kwijl)
Ben nu alle spullen die ik mee wil nemen aan het verzamelen op een grote berg, de laatste zaken aan het regelen en het bij me moeder aan het inwrijven dat ik maandag lekker weg ga.
Jullie mogen altijd langs komen in Osnabrück voor een bezoekje aan een Kneipe, Imbiss of een van de vele Eiscafes.
Maandag 20 augustus vertrek ik om 9.47 uur van station Den Haag Mariahoeven, tot dan!
Liefs,
Yoeri
16 Augustus 2012 - 20:07
Angela:
Ah Yoeri niet zo je moeder pesten johhh. Ik vraag me af of jij haar niet zo erg gaat missen haha. Nou al dat bier zuipen en stappen kan niet zonder je nichtje he!!! Hoelang ga je weg??? Veel plezier in Duitsland en geniet ook van je studietijd! -
16 Augustus 2012 - 23:52
Willeke:
Gaat wel goed komen met jou. Ik heb alleen een beetje mijn bedenkingen bij die wasbak....die jij handig vind voor de zaterdag en zondagochtend??!!
Veel plezier, en ik zie je 1 september -
16 Augustus 2012 - 23:58
Leo:
Spannend hoor! Lekker rustig voor je moeder. Veel plezier Gr. Leo en els -
17 Augustus 2012 - 02:17
Mandy Verbaan:
Nu is het echt bijna zover yoer! Heel veel plezier en geniet ervan! En ik vind het wel een beetje vies dat jij je wasbak alleen zaterdag en zondag gaat gebruiken voor praktijken waar die niet voor is bedoeld! :) maar bier drinkse en veel plezier met de party 1 sept. Xxx -
17 Augustus 2012 - 10:11
Opa En Oma:
Hallo Yoeri.
Sucses met je Duits en verdere studie.
Laat Holland niet in z,n hemd staan en gaater tegen aan. -
18 Augustus 2012 - 13:56
Yoeri Verbaan:
@Mandy & Willeke Ik vind het gewoon erg lekker om tijdens het uitslapen zo af en toe een glaasje vers koud kraanwater te drinken. Ik weet niet waar jullie nou weer aan denken? -
19 Augustus 2012 - 21:30
Ton:
Hallo Yoeri,
Sterkte met de reis in de warmte. Helaas hebben ze daar geen strand, dus moet je maar op een andere manier verkoeling zoeken (mischien met het bier van de Hochschule zelf???).
20 Augustus 2012 - 13:31
Joke Vrolijk:
Hallo Yoeri,
Veel plezier in Duitsland misschien leer je ook nog wat tussen het bier drinken door:p
Ik ben benieuw naar je verhalen en vergeet de foto's niet he!!
Gr. Fam. Vrolijk. -
25 Augustus 2012 - 08:25
Thomas:
Hey Yoeri!
Zonde dat je al weg bent. Als het had gekund had ik je komen uitzwaaien, maar is toch lastig als ik in Kreta zit. Ik ga je zeker volgen hiero en ik hoor graag alle gave verhalen!
Groeten,
Thomas -
27 Augustus 2012 - 21:19
Karen:
Hoi Yoeri, Dit met Duits komt goed, weet ik van je oude Duits docent, die nu boerin is geworden in Noorwegen. Je brengt alles mee wat je moet hebben in Duitsland. Je hebt zin in Bier en Bratwurst en ook in Duits. En dan studeer je nog wat in je vrije tijd. Het wordt zeker prachtig en spannend en super leuk. Alles Gute! Karen